LIFESTYLELjubav i seks

Najbolji seks počinje dobrom predigrom

Ukoliko želite svoju partnerku dovesti do užitka kakav će dugo pamtiti, trebali biste se joj se posvetiti kako bi je doveli u odgovarajuće raspoloženje. Iako će vam možda zvučati passe ljubljenje je najbolji dio predigre.

Predigru možete započeti seksi porukama tokom dana. Ako niste zajedno možete joj slati poruke poput “Jedva čekam da te vidim u krevetu.”

Budući da predigra treba biti spora nemojte žuriti dok je skidate. Lagano skidajte komad po komad odjeće i fokusirajte se na dijelove tijela koje ste upravo otkrili. Posvetite im pažnju usnama.

Ukoliko niste sigurni šta vaša partnerka voli, pitajte je. Većina žena će cijeniti to što brinete o njenom zadovoljstvu. Ako vidi da se trudite sigurno će se potruditi da vam uzvrati.

Dobra kvaliteta predigre nadigrava njen kvantitet, jer ako partnerka primjeti da idete kroz isprobana pravila samo kako bi došli do seksa ona će to primijetiti i trebaće joj više vremena da se uzbudi.

Tehnika osmice dovešće ženu do vrhunca. Jednostavno jezikom, kombinujući različitu snagu pritiska, po klitorisu pravite znak osmice i gledajte je kako uživa.

Osim toga ne biste se trebali fokusirati samo na genitalije. Žene imaju i druge erogene zone poput vrata, grudi i bedara.

Na kraju nemojte zaboraviti ljubljenje. Žene dobijaju najveći erotski užitak od strastvenog ljubljenja. Ukoliko osjetite da je počela gubiti interes, ljubljenje je uvijek dobar način da je vratite u pravo raspoloženje.

Izvor
Klix.ba
Tagovi
Back to top button
Close
Close