9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Koalicioni sporazum SNSD-a i DEMOS-a u Zvorniku: podrška kandidatu SNSD-a za gradonačelnika

ZVORNIK – Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Zvornik Zoran Stevanović i Gradskog odbora DEMOS-a Spomenka Stevanović potpisali su danas Koalicioni sporazum za predstojeće lokalne izbore kojim je data podrška kandidatu SNSD-a za gradonačelnika Zvornika.

Stevanović je istakao da je DEMOS najbitniji koalicioni partner Savezu nezavisnih socijaldemokrata u Zvorniku sa kojim postoji dugogodišnja saradnja.

Koalicioni sporazum SNSD a i DEMOS a u Zvorniku podrška kandidatu SNSD a za gradonačelnika 4

„Iako se promijenio naziv partije, ostali su isti ljudi, a mi sarađujemo, prije svega, sa ljudima. Nakon lokalnih izbora zajedno ćemo formirati vladajuću koaliciju. Svih dosadašnjih godina radili smo u interesu naših građana, isti su nam ciljevi, isti programi i želja nam je da tako bude i ubuduće. U ovom mjesecu potpisaćemo sličan sporazum i sa Socijalističkom partijom, a dobro došle su i ostale političke stranke i da nastavimo raditi u interesu građana koji ovdje žive i rade i nastavimo razvijati naš grad.“

Koalicioni sporazum SNSD a i DEMOS a u Zvorniku podrška kandidatu SNSD a za gradonačelnika 1

Stevanovićeva je istakla da je današnji sporazum logičan slijed i rezultat dugogodišnje saradnje između dvije stranke na lokalnom nivou. Ona je napomenula da je DEMOS osnovan krajem 2018. godine, ali da je ogroman dio članstva u Zvorniku iz DNS-a prešao u DEMOS, uključujući šest odbornika i funkcionere što daje puno pravo da se govori o dugogodišnjoj saradnji.

Koalicioni sporazum SNSD a i DEMOS a u Zvorniku podrška kandidatu SNSD a za gradonačelnika 2

„Što se tiče rada lokalne samouprave u prethodnom periodu moram reći da je bio veliki niz dobrih projekata iz oblasti privrede, obrazovanja, kulture, infrastrukture kako u gradu, tako i u selima, sa ciljem stvaranja boljih uslova za život naših građana. Naravno da je centralna ličnost, kreator i inicijator svih tih dobrih projekata i aktivnosti aktuelni gradonačelnik Zoran Stevanović, ali smo i mi, kao koalicioni partneri, dali svoj doprinos srazmjerno učešću u vlasti.“

Ona je dodala da očekuje da kandidat SNSD-a za gradonačelnika i na predstojećim lokalnim izborima bude Zoran Stevanović.
Obje političke partije nastupiće sa samostalnim odborničkim listama.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se