10.9 C
Zvornik
23. април 2024.

Dva krivična djela i dvije saobraćajke

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su dva krivična djela i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 21.06.2020. godine, prijavljeno je da je u mjestu Karakaj, grad Zvornik, lice R.S. fizički napalo lice S.J. nakon čega se udaljilo sa lica jesta. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. Lice S.J. se obratilo u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Tjelesna povreda“.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Caparde, opština Osmaci, 21.06.2020. godine oko 07,30 časova, slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Renault”, kojim je upravljao D.S. iz Zvornika, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Izvršenim alkotestiranjem lica, utvrđeno je prisustvo 1,52 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se