18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Četiri krivčna djela na području PU Zvornik

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirana su četiri krivična djela, tri narušavanja javnog reda i mira i tri saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Zvornik, 07.06.2020. godine, prijavljeno je da je u mjestu Gušteri, grad Zvornik, lice V.M. fizički napalo lice N.M. nanijevši mu tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik. Povrijeđenom je ukazana ljekarska pomoć u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na dokumentovanju krivičnog djela „Teška tjelesna povreda“.

-Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Zvornik, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila u mjestu Karakaj, grad Zvornik, 06.06.2020. godine oko 23,25 časova, slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Ford”, kojim je upravljao R.M. iz Zvornika, sa kojim se u vozilu nalazio M.M. iz Zvornika. U ovoj saobraćajnoj nezgodi, M.M. je zadobio tjelesne povrede koje su konstatovane u Javnoj zdravstvenoj ustanovi Bolnica Zvornik. Izvršenim alkotestiranjem kod učesnika R.M. utvrđeno je prisustvo 1,55 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode. U toku je rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se