naslovnaRegija BiračVIJESTIZvornik

Zvorničanin uhapšen zbog alkohola u krvi, u Bratuncu zabilježena tuča

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirano je jedno narušavanje javnog reda i mira i jedna saobraćajna nezgoda sa posljedicama po lica.

-Policijskoj stanici Bratunac, 27.05.2020. godine, prijavljeno je da je u ugostiteljskom objektu u Bratuncu došlo do narušavanja javnog reda i mira, prilikom čega je  S.M. iz Bratunca, fizički napao M.B. iz Bratunca, nanijevši mu tjelesne povrede. Povrijeđeni je upućen u Dom zdravlja Bratunac radi ukazivanja ljekarske pomoći. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji nastavljaju dalji rad na dokumentovanju navedenog događaja. 

-Policijski službenici Policijske stanice Srebrenica, izvršili su uviđaj saobraćajne nezgode koja se dogodila 27.05.2020. godine oko 09,30 časova, u ulici Srebreničkog odreda, opština Srebrenica, u kojoj je učestvovao Z.H. iz Vogošće, koji je upravljao putničkim automobilom marke „VW Transporter” i Š.S. iz Srebrenika, u svojstvu pješaka, koji je u ovoj saobraćajnoj nezgodi zadobio tjelesne povrede. Povrijeđeni se naknadno obratio u Dom zdravlja Srebrenica radi ukazivanja ljekarske pomoći. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode.

Aktivnosti i rezultati

-Policijski službenici Policijske stanice Kozluk, 27.05.2020. godine oko 20,00 časova, zaustavili su i kontrolisali putnički automobil marke „VW Polo”, kojim je upravljao Z.M. iz Zvornika. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da imenovani posjeduje 1,78 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je lišen slobode.

Tagovi
Back to top button
Close
Close