5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

X express postaje najveća brza pošta na prostoru BiH

Privredno društvo X express d.o.o. Banjaluka nastoji da konstantno proširuje svoje kapacitete, kako bi na što kvalitetniji način pružilo svoje usluge.

„Povodom informacija koje su prisutne u javnosti o preuzimanju privrednog društva AKS d.o.o. Zvornik, od strane privrednog društva X express d.o.o Banjaluka, ovim putem želimo da informišemo javnost o stvarnom stanju. U tom pogledu smo u prethodnom periodu ušli u postupak preuzimanja određenog broja vozila lizing kuće koja su prethodno korištena od strane privrednog društva AKS d.o.o.“, pojasnili su iz Privrednog društva X express d.o.o. Banjaluka.

Kako navode, preuzeta vozila su u postupku brendiranja i puštanja u mrežu, čime X express postaje najveća brza pošta na prostoru Bosne i Hercegovine sposobna da ispuni i najspecifičnije zahtjeve svih naših trenutnih i potencijalnih klijenata.

Sa druge strane, obavještavaju javnost da nisu upoznati sa poslovanjem privrednog društva AKS d.o.o., te s tim u vezi informacije o preuzimanju privrednog društva AKS d.o.o. od strane X express d.o.o. nisu tačne.

Kompanija X express se ograđuje od svih drugih informacija iznesenih u javnosti vezano za ovaj slučaj.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se