14.3 C
Zvornik
28. март 2024.

Uhapšeni provalnici: krađa vrijedna oko 18.000 KM

Policijski službenici Policijske stanice Bratunac, preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje na rasvjetlјavanju krivičnih djela „Teška krađa“, izvršenih na štetu fizičkih lica u mjestu Volјavica, opština Bratunac, identifikovali su i lišili slobode lica S.S. iz Bratunca i S.M. iz Srebrenice.

Naime, navedena lica se sumnjiče da su 08/09.05.2020. godine, izvršila provalu u porodičnu kuću oštećene koja se nalazi u mjestu Volјavica, opština Bratunac, odakle su otuđili lovačko oružje, određenu količinu novca, mobilni telefon, prenosne računare, ogrlice za pse sa punjačima i kamere, pričinivši materijalnu štetu oštećenoj u iznosu od 15.500,00 KM.

Dalјe, lice S.S. se sumnjiči da je u aprilu mjesecu 2020. godine, počinilo dva krivična djela „Teška krađa“, gdje je iz porodičnih kuća i pomoćnih objekata u mjestu Volјavica, opština Bratunac, otuđilo zlatni nakit, trimere, kosačice i drugi alat. Izvršenim pretresom objekata koje koriste osumnjičeni, pronađeni su određeni predmeti koji će poslužiti kao dokazi u postupku. Nakon kompletiranja i dokumentovanja predmeta, slijedi podnošenje izvještaja za navedena krivična djela.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se