8.1 C
Zvornik
25. април 2024.

Trendovi koje napuštamo i to ODMAH: Vještački izgled napokon izlazi iz mode! (foto)

Modni i bjuti trendovi se menjaju, vraćaju, dolaze u nekom drugom ruhu. Ono što je prošle godine možda bilo neizostavan komad, nakon nekoliko mjeseci postaje dosadan, način šminkanja prestaje da bude interesantan ili se napokon shvati da nikada nije ni bilo lijepo.

Obrve koje izgledaju „urađene“

Trend gustih obrva je i dalje tu, ali ovoga puta on mora da izgleda prirodno. Napokon je došao kraj onim gusto iscrtanim obrvama.

https://www.instagram.com/p/B_YHh0kne9o/?utm_source=ig_embed

Dugački nokti

Iako nekim ženama zaista stoje lijepo duži nokti, njegovane ruke, modni svijet je se ove godine oprostio od dugih noktiju. U modi su kratki nokti, obojeni u prirodne nijanse. Rozikasti tonovi i onu u boji kože su u trendu. Došlo je vrijeme da nas napuste i aplikacije i iscrtani nokti ali i oni u jarkim bojama.

https://www.instagram.com/p/B8Wm6wkn7Sa/?utm_source=ig_embed

Neon boje

Trend koji nije izgledalo da će posustati, napokon je napustio modnu scenu. Neon boje je teško iskombinovati, i nerijetko se dešava da stajling izgleda jeftino. Držite se prirodnih nijanski, a ako volite boje, tu su trendi svjetlo plava, mint i pink koju su modni dizajneri ove sezone jednoglasno proglasili najljepšim.

https://www.instagram.com/p/B_LIFxBlL8I/?utm_source=ig_embed

Široke farmerice iliti „Mom jeans“

Ovaj model farmerica se pojavio posle mnogo godina vladavine skini modela i to onih sa jako niskim strukom koje, složićete se, stoje sam supermodelima. Danas su na red došle farmerice ravno sječenih nogavica do članaka. Odlučite li se za one u bijeloj, plavoj ili crnoj boji – nećete pogrešiti. Sjajno stoje, udobne su, a možete ih nositi i sa patikama i sa štiklama.

https://www.instagram.com/p/B7BUmBTp705/?utm_source=ig_embed

Punjenje usana

Još jedan trend u bjuti svijetu koji je vladao i nikako da posustane – punjenje usana. U modi su prirodne usne, čak i one koje nemaju nikakvu punoću, važno je da su njegovane. Izgledajte drugačije od ostalih!

https://www.instagram.com/p/B7b-kUggfCi/?utm_source=ig_embed

Mokasine sa krznom

Viđali smo ih svuda. Kada je brened Guči prije nekoliko godina izbacio čuveni model, žene su bile podjeljenih mišljenja ali taj trend se ipak održao i mnoge trendseterke su uspjevale da prigrle ovaj čudan par obuće, neke su čak uspjele i dobro da ga stilizuju ali znalo se da je pitanje dana kada će pasti u zaborav.

Šminka ala Kim Kardašijan

Žene vole šminku i to nije nikakva tajna. Još od šezdesetih godina prošlog vijeka žene su pretjerivale sa šminkom, nekada je to bili uspješno nekada ne. Tako je i sa konturama koja je na velika vrata donijela Kim Kardašijan prije nekoliko godina. Trend je polako blijedio, a žene su napokon shvatile da je ono prirodno ipak ljepše. Dakle, nevdljiva šminka preko dana, dok je za noć dozvoljena ona nešto jača – po pravilu ako naglašavate oči, nemojte usne i obrnuto.

https://www.instagram.com/p/B7B3WOzBHS_/?utm_source=ig_embed

Kupujte manje ali kvalitetnije

Gomilanje „krpica“ koje često izblijede, razvuku se, nisu napravljene od kvalitetnog materijala i često lošeg kroja prosto nije pametno. Kupujte rjeđe, a kvalitetnije i fokusirajte se na komade koje možete nositi više puta i koji će vam bolje pristajati. Jedna crna haljina, savršeno krojeni sako, kožna tašna…Potrošićete istu količinu novca, imaćete možda manje komada, ali vjerujte, izgledaćete otmenije.

Logo na odjeći i aksesoarima

Bez obzira da li imate novca za skuplju garderobu, vrijeme je da prestanete da kupujete komade na kojima piše logo brenda. Luksuzna garderoba sa logotipima brendova izgleda jeftino. Da li ste ikada vidjeli Kejt Midlton ili Kejt Mos da paradiraju u odjeći sa logotipom?

https://www.instagram.com/p/B9zuuaWFx98/?utm_source=ig_embed

Ne pratite slijepo trendove

Slažemo se da je danas jako teško oduprijeti se trendovima koji dolaze i odlaze prije nego što stignemo i da se okrenemo, pa je naš savjet da probate da budete iskrene prema sebi uvijek kada se nađete u prodavnici i kupujete samo ono što vam se zaista dopada. To što nešto svi nosi ne znači da je to prava stvar i za vas. Ako volite asimetričnu odjeću, pletene torbe, dugačke suknje i to je nešto što vam dobro stoji i u tome se dobro osjećate, ne znači da treba da ispratite neki trend samo zato što je on trenutno tu i što ga svi nose. Prigrlite ono što ste zaista vi i budite unikatni.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se