5.4 C
Zvornik
19. април 2024.

Servisne informacije PU Zvornik o značajnijim bezbjednosnim događajima za dan 25.05.2020. godine

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa evidentirano je jedno krivično djelo, jedno narušavanje javnog reda i mira i četiri saobraćajne nezgode sa materijalnom štetom.

-Policijskoj stanici Vlasenica, 25.05.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Luke, opština Vlasenica, otuđilo određenu količinu novca. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Vlasenica koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.

-Policijskoj stanici Bratunac, 25.05.2020. godine, prijavljeno je da je u mjestu Fakovići, opština Bratunac, došlo do narušavanja javnog reda i mira prilikom čega je N.N. iz Bratunca, fizički napao J.J. iz Bratunca, nanijevši joj tjelesne povrede. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac koji su utvrdili da su oba lica zadobila tjelesne povrede. Policijski službenici su lišili slobode N.N. zbog sumnje da bi mogao nastaviti sa činjenjem prekršaja. U toku je rad na dokumentovanju navedenog događaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se