18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Pronađena droga u centru Zvornika

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa poslјedicama po lica.  

-Pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Zvornik, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 05.05.2020. godine, legitimisali su u ulici Svetog Save, grad Zvornik, M.L. iz Šekovića, kod koje su tom prilikom pronašli tri paketića sa sadržajem bilјne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Protiv navedenog lica slijedi preduzimanje mjera u cilјu dokumentovanja prekršaja.

-Policijskoj stanici Srebrenica, 05.05.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Potočari, opština Srebrenica, otuđilo kućanske aparate. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijelјina. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnog djela „Teška krađa“.             

-Policijskoj stanici Bratunac, 05.05.2020. godine oko 18,45 časova, prijavlјeno je da je u ulici Drinska, opština Bratunac, lice B.Đ. iz Bratunca, zadobilo tjelesne povrede izbjegavajući kontakt sa putničkim automobilom marke „Audi”, kojim je upravlјao R.D. iz Bratunca. Povrijeđenom licu je ukazana lјekarska pomoć u Domu zdravlјa Bratunac, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalјe zbrinjavanje. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac. U toku je rad na dokumentovanju događaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se