naslovnaRegija BiračVIJESTIZvornik

Pronađena droga u centru Zvornika

Na području koje operativno pokriva Policijska uprava Zvornik, u protekla 24 časa  evidentirana su tri krivična djela, jedno narušavanje javnog reda i mira i dvije saobraćajne nezgode, od kojih je jedna sa posljedicama po lica.  

-Pripadnici Jedinice žandarmerije Policijske uprave Zvornik, prilikom preduzimanja mjera i radnji iz svoje nadležnosti, 05.05.2020. godine, legitimisali su u ulici Svetog Save, grad Zvornik, M.L. iz Šekovića, kod koje su tom prilikom pronašli tri paketića sa sadržajem biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu marihuanu. Protiv navedenog lica slijedi preduzimanje mjera u cilju dokumentovanja prekršaja.

-Policijskoj stanici Srebrenica, 05.05.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih, iz porodične kuće koja se nalazi u mjestu Potočari, opština Srebrenica, otuđilo kućanske aparate. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Srebrenica. O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Teška krađa“.             

-Policijskoj stanici Bratunac, 05.05.2020. godine oko 18,45 časova, prijavljeno je da je u ulici Drinska, opština Bratunac, lice B.Đ. iz Bratunca, zadobilo tjelesne povrede izbjegavajući kontakt sa putničkim automobilom marke „Audi”, kojim je upravljao R.D. iz Bratunca. Povrijeđenom licu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Bratunac, odakle je upućen u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Bratunac. U toku je rad na dokumentovanju događaja.

Tagovi
Back to top button
Close
Close