20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Pao i skeledžija koji je Tijanu Ajfon prevezao preko granice

Milisav Tomić iz Bijeljine, koji je uhapšen u policijskoj akciji „Kristal“ sa starletom Tijanom Ajfon, bio je organizator kokainske žurke i orgija u luksuznoj vikendici u Suvom Polju kod Bijeljini.

Milisav je bio zadužen za organizaciju žurke. Između ostalog, on je pronašao i iznajmio vikendicu, pozvao većinu gostiju i obavio i ostale stvari oko organizacije. Veliku ulogu imala je i Tijana Ajfon, koja je bila zadužena za dovođenje djevojaka. Zbog ovog slučaja Tužilaštvu BiH su predati Dragan Ćuk, Siniša Perić, Milisav Tomić, Tijana Maksimović zvana Tijana Ajfon, Vladan Kakuća, Željko Vujić i Slađan Šojić.

Policija je zahtijevala od tužilaštva da se za njih predloži pritvor jer se radi o veoma teškim krivičnim djelima kao što je međunarodna prostitucija, organizovanje kriminalne grupe, te krivična djela oko oružja i droge. Da istaga u ovom slučaju nije završena pokazuje i hapšenje Šojića, koji u srijedu uveče nije bio obuhvaćen istragom.

-Šojić je bio skeledžija. On je čamcima ilegalno preko granice prevezao Tijanu Ajfon i ostale djevojke, te je zbog toga uhapšen. Nakon što je djevojke dovezao na teritoriju BiH tu nastupaju biznismen Željko Vujić i Vladan Kakuća koji su djevojke svojim automobilima prevezli do vikendice – ističe izvor iz istrage.

Između ostalih praćen je i Ćuk, jer je riječ o osobi sa veoma ozbiljnim kriminalnim dosijeom. Inspektori su došli do informacija da će biti organizovane orgije i kada su čuli da će biti dovedene djevojke, oni su upali u kući i uhapsili ih. Policija je prilikom pretresa kod Ćuka pronašla pancir i neutvrđenu količinu evra, a pancir je pronađen i kod Vladana Kakuća.

Prilikom pretresa Siniše Perića nađen je startni pištolj, okvir i 40 metaka.

Kada su vidjeli da policija ulazi u vikendicu većina gostiju je od sebe odbacila drogu i oružje, pa policija sada provjerava ko su vlasnici ostalog naoružanja koje je pronađeno, kao i droge

Većina uhapšenih su veoma poznati kriminalci sa debelim policijskim dosijeima, a neki od njih su poznati i policijama u regionu. Tu prije svega iskaču imena pomenutog Ćuka, sarajevskog žestokog momka Elvisa Hodžića, Vladana Kakuće i drugih. Dosta pažnje u regionu izazvalo je i ime Slavka Vinčića koji je takođe zatečen na žurci kod Tijane Ajfon, a koji je svjetski poznat fudbalski sudija sa veoma dobrom karijerom.


POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se