15.9 C
Zvornik
29. март 2024.

Narednih dana promjenljivo oblačno, sutra kiša

U Republici Srpskoj narednih dana biće promjenljivo oblačno vrijeme, a sutra i sa slabom kišom i ponegdje pljuskovima.

U toku noći doći će do naoblačenja sa jugozapada praćenog slabom kišom i pljuskovima, pa će se sutra ujutro padavine širiti dalje ka sjeveroistoku, ponegdje će biti i pljuskova u centralnim predjelima i na jugu, uz postepeno zahlađenje.

Poslije podne će doći do postepenog smanjenja oblačnosti na sjeveru, uz slabu kišu i pljuskove u južnijim predjelima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 14 stepeni, na jugu oko 16, a najviša dnevna od 12 do 18, na jugu oko 22, na krajnjem sjeveru do 10 stepeni uz pad temperature vazduha.

U srijedu, 13. maja, jutro će biti pretežno vedro uz malu do umjerenu oblačnost, na jugu, jugoistoku sunčano, dok će tokom dana biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i znatno toplije nego prethodni dan, podaci su Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od pet do 10, na jugu oko 13, a najviša dnevna od 22 do 27 stepeni, na sjeveru do 29 stepeni Celzijusovih.

U četvrtak, 14. maja, jutro će biti promjenljivo oblačno, na jugu sa prolaznom slabom kišom, dok će tokom dana biti promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima.

Jutarnja temperatura vazduha biće od osam do 13, na jugu oko 15 stepeni, a najviša dnevna od 17 do 23, na sjeveru oko 26 stepeni Celzijusovih.

U petak, 15. maja, jutro će biti pretežno vedro uz umjerenu oblačnost, a tokom dana promjenljivo oblačno sa sunčanim intervalima.

Minimalna jutarnja temperatura vazduha biće od 11 do 16, na jugu oko 18, a najviša dnevna temperatura vazduha, od 19 do 25, na sjeveru oko 27 stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se