9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Milići: Jedno lice poginulo, dva teško povrijeđena

Policijskoj stanici Milići, 07.05.2020. godine oko 21,20 časova, prijavlјeno je da se na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u ulici Miloša Obilića, opština Milići, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Škoda“, kojim je upravlјao R.P. sa kojim su se u vozilu nalazila lica V.R. i B.E. svi iz Milića.

Sva tri lica su prevezena u Dom zdravlјa Milići gdje je konstatovano da je R.P. uslјed zadobijenih povreda smrtno stradao, dok su lica V.R. i B.E. zadobila tjelesne povrede i oni su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalјe zbrinjavanje.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i policijski službenici PS Milići.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Policijskoj stanici Zvornik, 07.05.2020. godine, prijavlјeno je da je nepoznato lice, putem telefona slalo prijeteće poruke prijavitelјu. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijelјina. U toku je rad na rasvjetlјavanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se