Crna hronikanaslovnaVIJESTIZvornik

Milići: Jedno lice poginulo, dva teško povrijeđena

Policijskoj stanici Milići, 07.05.2020. godine oko 21,20 časova, prijavljeno je da se na magistralnom putu Zvornik-Vlasenica, u ulici Miloša Obilića, opština Milići, dogodila saobraćajna nezgoda slijetanjem sa kolovoza putničkog automobila marke „Škoda“, kojim je upravljao R.P. sa kojim su se u vozilu nalazila lica V.R. i B.E. svi iz Milića.

Sva tri lica su prevezena u Dom zdravlja Milići gdje je konstatovano da je R.P. usljed zadobijenih povreda smrtno stradao, dok su lica V.R. i B.E. zadobila tjelesne povrede i oni su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje.

Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Istočno Sarajevo i policijski službenici PS Milići.

Rad na dokumentovanju saobraćajne nezgode je u toku.

Policijskoj stanici Zvornik, 07.05.2020. godine, prijavljeno je da je nepoznato lice, putem telefona slalo prijeteće poruke prijavitelju. Po prijavi su postupili policijski službenici PS Zvornik koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. U toku je rad na rasvjetljavanju krivičnog djela „Ugrožavanje sigurnosti“.

Tagovi
Back to top button
Close
Close