-0.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Kovačević: Govedarice su se odrekli svi – i građani i partijski drugovi

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik je sasvim jasno i nedvosmisleno osudio ponašanje Staše Košarca i samo politički licemjeri i lešinari poput Vukote Govedarice mogu pokušavati da to relativiziju, izjavio je portparol ove stranke Radovan Kovačević.

„Umjesto što brine o tome koga će se ili neće odreći Milorad Dodik, Vukota Govedarice bi se mogao barem jednom zamisliti i shvatiti da su se njega odrekli i to lako baš svi – od građana Republike Srpske na izborima pa do njegovih partijskih drugova koji su ga ekspresno smijenili i tako učinili predsjednikom partije sa najkraćim mandatom u istoriji“, istakao je Kovačević u izjavi za Srnu.

On je naglasio da je ponašanje Staše Košarca za SNSD potpuno nedopustivo, neprihvatljivo i neće biti tolerisano, te da tu nema nikakve dileme.

Kovačević je rekao da je SNSD ozbiljna i odgovorna politička stranka koja nikada nije tolerisala neodgovorno i uvredljivo ponašanje svojih funkcionera i tako će biti i sada.

„S druge strane, SDS je stranka koja je uvijek nagrađivala one ljude koji su se ponašali neodgovorno, prvenstveno prema građanim ali i prema interesima Republike Srpske, pa su tako samo najsramnijeg ministra u istoriji Republike Srpske Dragana Mektića nagradili pozicijom nosioca liste na posljednjim izborima“, podsjetio je Kovačević.

On je naveo da je Dragan Mektić bio ministar koji je na svaki mogući način posramio sve građane Republike Srpske i koji je konstantno, kompletan mandat radio isključivo protiv interesa Srpske, a u interesu nekih drugih koji o Republici Srpskoj ne misle ništa dobro.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se