23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Izbola švalerovu ženu

BEOGRAD – Krvavi obračun dvije žene u beogradskom naselju Umka šokirao je stanovnike ovog dijela grada, a kako pišu srpski mediji, pripadnice ljepšeg pola potukle su se oko istog muškarca.

Prema riječima Kurirovog izvora, A. N. (36) i M. T. (33) srele su se na ulici i prvo su počele da se raspravljaju, a onda je M. T. potegla nož i njime lakše povrijedila A. N. Veće krvoproliće spriječile su komšije, koje su pozvale policiju i razdvojile zavađene dame.

-A. N. je pre sukoba navodno u telefonu svog supruga pronašla ljubavne poruke, koje je on razmenjivao sa M. T. Nedugo potom žena je srela suparnicu na ulici. Ne zna se da li su one ugovorile susret ili su se slučajno srele – kaže izvor.

-Žene su prvo počele da se svađaju i da se vređaju, a potom i da se guraju i čupaju. M. T., koja je navodno ljubavnica, u jednom trenutku izvukla je nož i njime nekoliko puta posekla ženu svog švalera po ruci i nozi – dodaje izvor.

Obje žene su dale izjavu u policiji povodom nemilog događaja i u toku je istraga, a povrijeđenu A. N. zbrinuli su ljekari i ona na sreću ima lakše povrede.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se