23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Gradska uprava finansira utopljavanje zgrade TŠC-a

U Tehničkom školskom centru u Karakaju u toku su radovi na utopljavanju zgrade za šta je iz budžeta Grada Zvornika izdvojeno 23.400 KM.

tšc1

Radi se izolacija i fasada na sjevernoj i zapadnoj strani zgrade ćime će spoljašnjost objekta biti kompletno renovirana, rekao je načelnik Odjeljenja za privredu i društvene djelatnosti Darko Stefanović koji je naglasio da će se na ovaj način ostvariti značajne energetske uštede i  biće stvoreni mnogo bolji uslovi za pohađanje nastave učenika i za rad zaposlenih.

Direktor škole Goran Grujić podsjetio je da je izolaciona fasada na južnoj i istočnoj strani urađene 2018. godine kroz zajednički projekat Grada Zvornika i UNDP-a u vrijednosti od 70.000 KM. U ovoj srednjoškolskoj ustanovi tada je zamijenjen i preostali dio vanjske stolarije. Iz budžeta Grada u prošloj godini izdvojeno je 20.000 KM za asfaltiranje parkinga kod ove škole.

-Zahvaljujemo se gradonačelniku i Gradskoj upravi jer nam kontinuirano pružaju podršku u realizaciji svih projekata koji doprinose da škola bude ljepša i da se uslovi u njoj stalno podižu na viši nivo – istakao je Grujić.

Od 2014. godine u Tehnički školski centar uz podršku Gradske uprave Zvornik, UNDP-a i Kabineta predsjednika Republike Srpske uloženo je više od 400.000 KM.

Radovi na utopljavanju zgrade trebalo da budu završeni do polovine juna.

U školskoj 2019/20 godini ovu školu pohađa 631 učenik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se