9.3 C
Zvornik
24. април 2024.

Fudbaler potpisao novi ugovor pa masturbirao na javnom mjestu

Bizarne vijesti stigle su iz Francuske. Jedan fudbaler u toj zemlji je u ponedjeljak potpisao novi ugovor sa svojim klubom, da bi kasnije tog dana bio uhapšen zbog masturbacije na javnom mjestu.

Farid el-Melali igra za francuski Anže i reprezentativac je Alžira, a u ponedjeljak je potpisao novi ugovor s klubom. Produžio je vjernost do juna 2023. godine. Međutim, 22-godišnji fudbaler je te iste večeri bio uhapšen. 

Kako prenose francuski mediji, policija je ispitala El-Melalija, nakon što su ga njegove komšije prijavile zbog masturbacije na javnom mjestu. Komšije su istakle da je to radio ispred zgrade.

– Nije targetirao nikoga i nije bio agresivan ni prema kome – rekla je advokatica fudbalera, ali time nije demantovala ono što je El-Melali počinio.

Ipak, sam fudbaler nije priznao da je učinio ono zbog čega je bio ispitivan, tvrdeći da je mislio da je sam u dvorištu zgrade.

Tužilac je izjavio da je prošlog mjeseca bilo istih navoda protiv Alžirca, mada tom prilikom svjedok nije bio u mogućnosti da ga identifikuje. Anže je objavio da će sačekati odluku suda prije nego što na bilo koji način reagira.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se