Fudbaler potpisao novi ugovor pa masturbirao na javnom mjestu

Bizarne vijesti stigle su iz Francuske. Jedan fudbaler u toj zemlji je u ponedjeljak potpisao novi ugovor sa svojim klubom, da bi kasnije tog dana bio uhapšen zbog masturbacije na javnom mjestu.

Farid el-Melali igra za francuski Anže i reprezentativac je Alžira, a u ponedjeljak je potpisao novi ugovor s klubom. Produžio je vjernost do juna 2023. godine. Međutim, 22-godišnji fudbaler je te iste večeri bio uhapšen. 

Kako prenose francuski mediji, policija je ispitala El-Melalija, nakon što su ga njegove komšije prijavile zbog masturbacije na javnom mjestu. Komšije su istakle da je to radio ispred zgrade.

– Nije targetirao nikoga i nije bio agresivan ni prema kome – rekla je advokatica fudbalera, ali time nije demantovala ono što je El-Melali počinio.

Ipak, sam fudbaler nije priznao da je učinio ono zbog čega je bio ispitivan, tvrdeći da je mislio da je sam u dvorištu zgrade.

Tužilac je izjavio da je prošlog mjeseca bilo istih navoda protiv Alžirca, mada tom prilikom svjedok nije bio u mogućnosti da ga identifikuje. Anže je objavio da će sačekati odluku suda prije nego što na bilo koji način reagira.

Izvor
atv
Back to top button