9.3 C
Zvornik
29. март 2024.

Fudbal se vraća, kvote su nikad jače

Osvajač Kupa i lider šampionata u Bjelorusiji – BATE Borisov je u nevjerovatnoj formi. Vezao je devet utakmica bez poraza, a nedavno je podigao i prvi trofej u sezoni.

Nema sumnje da je samopouzdanje na najvišem nivou, a trijumfalni niz mogao bi da se nastavi i danas kada u goste dolazi ekipa Isloča.

Važno je napomenuti da je na posljednjem duelu slavio Isloč i to ubjedljivo – 4:0. Stoga, želja za revanšom i više je nego prisutna. Upravo zbog toga, za ovaj meč izdvojili smo vam zanimljivu igru koju nudi Meridian- pobjeda domaćina sa dva gola razlike, kvota je sjajna,  4.10.

U Bundesligi ne bi trebalo da bude iznenađenja. Dortmund nakon poraza od Bajern Minhena mora da se vrati na pobjednički kolosek. Trijumf u okršaju sa Paderbornom, ekipom koja je „zakucana“ na dno tabele, ne sme da se dovodi u pitanje.

Na prvi pogled običan duel, ali… Ukoliko malo više zagrebemo susret između Dinamo Dresdena i Štutgarta, svakako je vrijedan pažnje. Dresden se nalazi na začelju tabele. Uoči pauze uzrokovane pandemijom

korona virusa zabilježio je dvije vezane pobjede koje su ekipi dale nadu za opstanak u Cvajti.

Danas u goste dolazi trećeplasirani Štutgart, kome pauza očigledno nije prijala. Od povratka zabilježio je dva poraza, što bi moglo da donese novo iznenađenje. Pobjeda Dresdena donosi fantastičnu kvotu 7.60!

U Hrvatskoj je nedjelja rezervisana za drugo polufinale Kupa, gdje se sastaju Rijeka i Osijek. Rijeka je uoči nastavka sezone imala dvije uspješne provjere. Pobjedu je zabilježila u prijateljskim mečevima protiv Istre i Zaprešića, uz sjajnu gol razliku 9:2.

Ambicije Rijeke u Kupa su velike, s obzirom na to da je Dinamo Zagreb apsolutni lider u prvenstvu i da šansa za osvajanje titule šampiona Hrvatske ne postoje. Ponuda za ove mečeve je sjajna!

Nastavak takmičenja u Linglong Tire Super Ligi Srbije donosi još jedan zanimljiv meč. Nestvarnu sezonu ima ekipa TSC Bačka Topola, koja je pre prekida šampionata bila u izuzetnom naletu. U nedjelju dočekuje Javor, a da će nastaviti trijumfalnu seriju ukazuje i kvota od ubjedljivih 1.30.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se