12.4 C
Zvornik
16. април 2024.

Za fudbalera Sitija orgije preče od zdravlja

Fudbaler Mančester sitija i reprezentativac Engleske, Kajl Voker, meta je pisanja svih jakih medija na ostrvu zbog skandala koji je napravio.

Desni bek Sitija učestvovao je u „seks žurki“ u kući koju je iznajmio za ovu priliku, a da bi priča bila bizarnija, fudbaler je neposredno pred provod, na društvenim mrežama uputio apel navijačima da se pridržavaju preporuka države i datokom pandemije virusa korona ostanu kod kuće.

Kako se navodi, Kajl Voker je zajedno sa prijateljem iznajmio kuću za 8.000 dolara, a zatim pozvao dve prostitutke koje su sa njima provele nekoliko sati za šta su plaćene 2.200 funti.

Englez je pokušao da sakrije svoj identitet i devojkama se prestavio kao „Kaj“, ali jedna od njih ga je prepoznala i zahvaljujući njoj, priča je dospela u javnost.

Kako prenose britanski mediji, Luis Meknamara, (21) i neimenovana devojka iz Brazila (24), pozvane su da se Vokeru pridruže u kuću u predgrađu Mančestera, a fudbalera čeka drakonska kazna od kluba, zbog kršenja karantina.

Čim je priča videla svetlost dana, Voker je uputio izvinjenje zbog postupaka.

-Želim da pošaljem javno izvinjenje zbog mojih odluka. Razumem da pozicija profesionalnog fudbalera donosi odgovornost. Želim da se izvinim porodici, prijateljima, klubu i navijačima zato što sam ih razočarao – naveo je on.

Britasnki list „San“, podsetio je na buran ljubavni život nekadašnjeg fudbalera Totenhema. Voker se ranije ove godine rastao sa višegodišnjom devojkom, nakon što je ona saznala da je fudbaler napravio dete manekenki Lorin Gudman.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se