-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Pecka ukoričuje svoju istoriju

Fudbalski klub Pecka iz Roćevića ove godine objaviće svoju monografiju, gdje će biti ukoričena istorija malog kluba, velikih sportskih entizijasta koji su 1998. godine pokrenuli klub.

Monografija kluba već uveliko se priprema, a svjetlost dana trebala bi da ugleda na ljeto ove godine.

“Odlučili smo da pokrenemo pisanje knjige o našem klubu Peckoj, kako bi se na neki način odužili svima koji su pomogli prije 22 godine, da osnujemo klub, tako i svim igračima koji su oblačili dres našeg kluba, i svih ljudi koji su uvijek pomagali radu našeg kluba. Za Pecku se može reći da su sloga i drugarstvo uvijek bili na prvom mjestu, a tako će i ostati u budućnosti – rekao je Dragan Stjepanović, predsjednik Pecke“.

Pecka se trenutno takmiči u Područnoj ligi, grupa “Birač“, gdje se nalazi u samom vrhu tabele.

“Jedan od naših glavnih ciljeva je da se plasiramo u viši rang. Jesenji dio odigrali smo veoma dobro, a tokom zimske pauze dobro smo se i pojačali. Međutim, virus korona spriječio je nastavak proljećnog dijela prvenstva. Čekamo da li će se nastaviti takmičenje, ili ćemo tek na jesen krenuti u nove prvenstvene bitke – istakao je Zoran Marjanović, potpredsjednik Pecke“.

 Tokom 22 godine postojanja Pecka je osvojila jednu šampionsku titulu, i to u sezoni 2001/02. godine, kada je postala prvak Opštinske lige Zvornik.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se