12 C
Zvornik
23. април 2024.

Majka preminula od virusa korona, kćerka na njenoj sahrani od infarkta

Laura Ričards (32) doživjela je srčani udar dok su tijelo njene majke Džulije Marfi (63) spuštali u zemlju. Okupljeni su pokušali da joj pomognu ali umrla je na licu mjesta.

Laura je bila na sahrani svoje majke, sa šačicom ljudi kojima je dozvoljeno da se od nje oproste, zbog pravila socijalnog distanciranja usljed pandemije korona virusa.

Laurina porodica iz Aterstona u Varvikšajru, u Engleskoj, ostala je zavijena u crno. Džuli je bila majka četvoro djece. Inače je bolovala od multiple skleroze i demencije i umrla je 15. marta, nakon što se u staračkom domu zarazila korona virusom.

Laurina polusestra Sejdi (45), izjavila je da je porodica proživjela dvostruku tragediju. Na majčinoj sahrani u jednom trenutku je samo čula sestrin vrisak: ‘Ne mogu disati, gušim se!’ – i uskoro je nije bilo, prenosi „The Mirror“.

„Stisnula se za prsa. Kćerka je rekla da sjedne i stavi kaput ispod sebe, ali jedva da je mogla progovoriti ili udahnuti. Čak je i sveštenik pokušao pomoći, ali se ništa nije moglo učiniti, jer je doživjela težak srčani udar“, priča Sejdi.

Kaže kako je nevjerovatna tragedija izgubiti sestru na majčinoj sahrani.

U danima prije smrti, Laura je na Facebooku objavila dirljivu posvetu majci, napisavši: ‘Volim te mama’, uz puno emotikona u obliku srca, prenosi „24sata.hr“. 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se