20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Krstajić opet žestoko po Mićiću: Izmislio je kontakt sa zaraženim od korone

U izjavi za semberski sajt „MojaBijeljina.com“, Krstajić je optužio bijeljinskog prvog čovjeka da je lažirao kontakt sa zaraženim od koronavirusa, kako bi pobjegao od problema u Bijeljini.

„Mićiću nije uspio plan da za kratko vrijeme Radnik dobije novo rukovodstvo, kao što se nije snašao u ulozi šefa štaba za vanredne situacije Bijeljine, gdje je u više navrata pokazao da je izgubljen i da ga je vrijeme pregazilo“, izjavio je Krstajić.

Prema njegovim riječima, toliko se pogubio da je prilikom posjete srpskog člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika semberskom gradu, „radovao se što je virus došao u Bijeljinu, a tugovao što nema stoprocentno upravljanje u Radniku, kao što je navikao da se pita za sve u gradu, prenosi Mondo.

„Rezultat svega, moje mišljenje, a i većine građana Bijeljine, da je izmislio kontakt sa zaraženim od virusa korona i pobjegao u karantin. Pobjegao je u kućni karantin, a ne kao ostali građani Bijeljine u fiskulturnoj sali. Sakrio se u kućnom karantinu, a problemi nisu nestali. Šta dalje? Vrijeme će pokazati“, dodao je doskorašnji predsjednik semberskog premijerligaša.

mico micic

Mondo podsjeća da je Mladen Krstajić smijenjen sa mjesta predsjednika Radnika iz Bijeljine, što se moglo naslutiti još prije tri mjeseca, kada je podnio ostavku, ali je onda iznenadio odlukom da se predomisli samo dan uoči sjednice Skupštine.

Umjesto njega, za predsjednika je izabran Predrag Perković, direktor kompanije „Vodovod i kanalizacija“ a.d. Bijeljina, što je izazvalo žestoku reakciju Krstajića, koji je za sve okrivio gradonačelnika Mićića.

„Čovjek hoće da se miješa u sve kao margarin“, rekao je tada bivši štoper Partizana, Verdera, Šalkea…, rodom iz Zenice.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se