8.4 C
Zvornik
16. април 2024.

INTERVJU: Postali omiljena institucija u gradu Zvorniku

ZVORNIK – Razgovarali smo sa Goranom Pisićem, načelnikom Komunalne policije grada Zvornik o aktuelnoj situaciji. Pored dužnosti u Konunalnoj policiji, Pisić je i član Štaba za vanredne situacije grada Zvornik.

Komunalna policija pristupila je ozbiljno svim novim dužnosti koje je dobila zakonskim i podzakonskim aktima donesenim u toku vanrednog stanja izazvanog pandemijom virusa korona.

Gradonačelnik Zvornika uredbom je Komunalnoj policiji dodijelio još kolega iz gradske uprave da bi mogli da vrše nadzor i obilaze lokacije koje su im zadate kao kontrolne tačke.

Komunalna policija vrši kontrole osoba u izolaciji i osoba u karantinu. U početku je bilo problema sa spiskovima koji su dolazili sa graničnih prelaza.

Pisić je govorio i o kršenju samoizolacije.

Komunalna policija trenutno svoje redovne aktivnosti obavlja u minimalnoj mjeri, a svi zahtjevi građana biće obavljeni posle vanrednog stanja.

Pisić je govorio i o tome da će doći do promjena u organizaciji Komunalne policije, a pohvalio je i građane koji su kontrolisani tokom pandemije jer nije bilo velikih problema, a ljudi su bili svjesni situacije.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se