LIFESTYLEZabava

Horoskop za 29. april: Bikovima se u život vraća osoba iz prošlosti

OVAN – Izbjegavajte bilo kakvo forsiranje poslovnih promjena jer vam današnji dan nije povoljan za posao. Razmišljate o prekidu veze i pokušavate da donesete konačnu odluku. Ponekad ne vidite rješenje. Bolovi u nogama vas muče.

BIK – Veoma ste pronicljivi i lako nalazite nove poslovne prilike i rješenja koja su vam na ovom polju potrebna. Neka osoba iz prošlosti se vraća u vaš život. Očekuje vas obnova ljubavne veze. Povedite računa o zdravlju.

BLIZANCI – Zadovoljni ste poslom koji ste našli preko prijatelja. Možete da očekujete stabilnost na ovom planu. Partner vam ponekad unosi nervozu ali se trudite da komunikaciju sa njim ipak poboljšate. Generalno dobro zdravlje.

RAJ – Razočarani ste jer niste uspjeli da ostvarite sve svoje planove. Poslovna situacija vam je sada u stagnaciji. Na polju ljubavi ste nesigurni. Nudi vam se bivša ljubav ali vam djeluje da to nije ono što želite. Potreban vam je san.

LAV – Moguće je da imate dosta komplikacija koje vas na polju posla sada opterećuju. Sve ide onako kako ste se nadali na polju ljubavi. Možete da očekujete dobar period za ljubav. Povećajte unos magnezijuma.

DJEVICA – Moguće je da vam dolazi vrijeme za poslovne promjene koje treba da prihvatite u narednom periodu. Nije vam pretjerano povoljan dan za nova ljubavna poznanstva. Priuštite sebi neko zadovoljstvo.

VAGA – Nemojte da očekujete previše na polju posla danas. Potrebno vam je dosta strpljenja da riješite probleme iz prošlosti. Želite da se pomirite sa osobom do koje vam je stalo. Nudite joj kompromis. Mogući su problemi sa vidom.

ŠKORPIJA – Maksimalno ste posvećeni poslu i svojim ciljevima. Pred vama je povoljan period za ostvarenje dobrih rezultata. Lako se upuštate u novu vezu. Osoba do koje vam je stalo će pokazati da gaji osjećanja ka vama. Problemi sa nesanicom.

STRIJELAC – Potrebno je da pokažete inicijativu u poslovnom okruženju, ako želite da ostvarite svoje ciljeve. Osoba koja vam se dopada će vam pokazati veliko interesovanje. Pred vama je dobar period za ljubav. Moguć je povišen pritisak.

JARAC – Ukoliko budete zatražili novi posao, bićete zadovoljni. Dolazite do prilike kakva vam je bila potrebna. Važno je da sa voljenom osobom iskreno razgovarate o svemu što vam leži na duši. Imate probleme sa kičmom.

VODOLIJA – Moguće je da ćete imati priliku da razjasnite probleme koji vas muče. Pred vama je dobar period. Komunikacija sa voljenom osobom može da dođe do tačke ključanja u narednom periodu. Mogući su problemi sa stomakom.

RIBE – Ako pokažete odlučnost, imaćete priliku da na poslovnom polju napredujete i da mijenjate stvari. U odnosu sa voljenom osobom postoji dosta problema koje ne možete da riješite lako. Mogući su problemi sa kostima.

Izvor
SrpskaCafe
Tagovi
Back to top button
Close
Close