18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

GEST POSLOVNOG PARTNERA „ALUMINE“: Iz Kine stiglo 450 zaštitnih maski

ZVORNIK – Na adresu „Alumine“ stigla je humanitarna pošiljka iz – Kine!

Poslovni partner najvećeg zvorničkog kolektiva, firma „Changzhou Shinma Drying Engineering Co. LTD“, poslao je 450 zaštitnih maski, nakon što su se predstavnici kompanije iz Kine interesovali za situaciju u „Alumini“ i na ovom području zbog virusa korona, raspitujući se pritom da li je potrebna bilokakva vrsta pomoći.

-Ponudili su u startu da nam odmah pošalju određenu količinu zaštitnih maski – kaže Darko Ristanović, menadžer nabavke u Komercijalnom sektoru „Alumine“, podsjećajući da poslovna saradnja „Alumine“ sa ovom kineskom firmom datira još od 2015. godine kada je, za potrebe zvorničke fabrike, isporučila sušaru za sušenje hidrata na pogonu Kalcinacija. Poslije toga, sa ovim kineskim partnerom, uspješno je realizovano još nekoliko nabavki slične opreme, prvenstveno za sušiona postrojenja.

-Kvalitetom i dinamikom isporuče opreme, firma „Changzhou Shinma Drying Engineering Co.LTD“ je dala značajan doprinos uspješnoj realizaciji projekta sušenja i mljevenja hidrata u „Alumini“, ali je i ovim posljednjim gestom iskazala poštovanje prema našoj kompaniji – navodi se u saopštenju iz najvećeg zvorničkog radnog kolektiva.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se