8.1 C
Zvornik
26. април 2024.

Gest policajke iz Loznice koji je oduševio mnoge

Žena iz Loznice je na društvenoj mreži podjelila veoma neobičnu priču koja je naišla na oduševljenje mnogih, a koja se odigrala u vrijeme policijskog časa, pošto je ostala bez jaja neophodnih za uskršnje praznike. Ona je pomoć u rješavanju problema zatražila od policije.

„Jedna lijepa priča nastala za vrijeme današnjeg policijskog časa. Kako sam inteligentno ofarbala sva jaja i nisam ostavila 12 komada za tortu, pozovem MUP u Loznici da vidim mogu li da izađem 500 metara od kuće da pozajmim od drugarice“, počinje priču korisnica Tvitera.

Na njeno iznenađenje policajka sa kojom je razgovarala, rekla joj je da postoje dvije opcije da rizikuje i proba da ode do drugarice ili da sačeka da ona završi smjenu i donese joj jaja.

„I carica je zaista to uradila. Otišla je do moje drugarice i donijela mi jaja za tortu“, navela je oduševljena žena iz Loznice.

„Blic“ je uspio da pronađe policajku koja je pomogla svojoj sugrađanki.

„Jeste, to sam bila ja. Ali ne bih voljela da se moje ime pominje u javnosti, samo sam htjela da pomognem. Jeste lijepa priča, ali moj posao je da pomognem, a posao je posao. Nisam to uradila za pažnju“, potvrdila je policajka iz Loznice navodeći da je prosto sve njoj to u okviru službe.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se