-1.6 C
Zvornik
20. април 2024.

Biković: “Blago onom ko nije prodao đedovinu”

Miloš Biković vanredno stanje provodi na nepoznatoj lokaciji, uglavnom u prirodi. Iako nije želio da otkrije gdje provodi izolaciju, mladi glumac nerijetko počasti svoje pratioce fotografijama prelijepih predjela i to uz apel da svi poštujemo mjere tokom pandemije korona virusa.

Miloš na većini fotografija nosi zaštitinu masku, a čak je i snimio nekoliko šaljivih videa u kojima nam objašnjava kako se pravilno zaštiti prije izlaska iz kuće.

Međutim posljednjom fotografijom izazvao je oprečne komentare, zbog čega se našao i na meti kritika. Naime Bikovć je okačio sliku uz koju je napisao: ,,Priroda i druš… Priroda bez društva. Za sada” na šta mu je jedan od pratioca odgovorio: “A ko te je onda slikao ako si bez društva?”

https://www.instagram.com/p/B-wg504nCCa/

Miloš je na to odgovorio na sebi svojstven način, šaljivo i kratko: “Ovca!”, a ostali pratioci podržali su ovaj njegov komentar i poručili da ih je silno nasmijao.

“Blago onom ko nije prodao djedovinu”

https://www.instagram.com/p/B-zFjKXHgVw/

Iako i dalje drži u tajnosti gdje boravi tokom izolacije, izgleda da je posljednjom objavom Biković otkrio da je u pitanju imanje njegovog djeda. Uz selfi gdje se vidi drvena vikendica, Biković je poručio da je najljepše u prirodi i na selu i dao savjete pratiocima kako da kvalitetno upotpune vrijeme u karantinu.

– Jeste da sam u prirodi i da je ovdje lakše ali poslije mjesec dana izolacije jako želiš da vidiš prijatelje i drage ljude. Još samo malo narode. Ako budemo disciplinovani uskoro ćemo ući u proces normalizacije života. Druženje može da sačeka. Životi su u pitanju. Neizdrživo je odraz odsustva kontrole nad sobom. Svi se sa time borimo. Ovdje se pokazuje snaga. Dakle knjigu u ruke. Ili film. Razgovarajte sa svojim bližnjima kako ne biste, jednom u životu, došli u situaciju da kažete da niste imali kad da im kažete neke važne stvari. I da, blago onome ko nije prodao djedovinu – poručio je Miloš, prenosi Blic.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se