12 C
Zvornik
24. април 2024.

Spisak stvari koje treba uraditi tokom karantina

Karantin uopšte ne znači da život potpuno zastaje. Mnogi univerziteti održavaju online časove, a kancelarijski radnici žive sa istim režimom, ali rade samo na daljinu. Pošto će biti puno slobodnog vremena koje obično provodimo na odugovlačenju ili sastancima sa prijateljima, možemo ga posvetiti korisnijim stvarima. Na primjer, uzmite onlajn kurseve. Štaviše, desetine njih su dostupne besplatno.     

Dok bioskopi prolaze kroz teška vremena zbog otkazivanja premijera servisi za striming su došli u zlatno vrijeme. Ako se već niste uspjeli pretplatiti na Netfliks ili Apple TV +, nikad nije kasno da to nadoknadite. Budući da u narednih nekoliko nedjelja ne možete da dođete na premijere filmova, možete da gledate posljednja izdanja ili omiljene serije.

Teretane su zatvorene, ali to ne znači da možete zaboraviti na sport do boljih vremena. Niko nije otkazao treninge kod kuće! Disciplina u karantinu možda je poslednja stvar koje želite da se pridržavate. Online aplikacije i treninzi će doći u pomoć. Na primjer, preuzmite Nike Training Club koji sadrži desetine vežbi koje možete da obavljate kod kuće. .

Kozmetički saloni, kao i sva javna mjesta, zatvoreni su, ali to ne znači da je vrijedno napustiti beauty procedure. Organizujte SPA veče ništa gore nego u salonu: pripremite kupku, dodajte morsku so, pjenu, upalite svijeće i uživajte u tišini što je više moguće.

Tokom karantina nemate puno zabave, tako da je vrijeme da se sjetite šta volite da radite i za šta nije bilo dovoljno vremena. Crtanje, pletenje, pjevanje, istezanje, čitanje knjiga, proučavanje djela Kventina Tarantina? Pronađite novi ili davno zaboravljeni hobi da se u vrijeme privremene izolacije bavite nečim zaista korisnim.

Prošetajte najboljim muzejima na svijetu putem interneta. Naravno, ovo se ne poredi sa mogućnošću da sve vidite svojim očima, ali ova opcija nije ništa gora. Na listu obaveznih poseta dodati pariski Luvr, muzej Van Goga u Amsterdamu ili muzej metropolitanske umjetnosti.  

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se