8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

PORODICA NE MOŽE DA PRONAĐE LEŠ? Španci izgubili tijelo legendarnog predsjednika Reala: Sansov sin poslao poruku javnosti

U subotu se navršava tačno sedam dana od smrti bivšeg predsednika Reala iz Madrida Lorenca Sansa, a njegova porodica još uvek nije u mogućnosti da ga sahrani.

Pojedini španski mediji navode da su, iako zvuči neverovatno, posmrtni ostaci Lorenca Sansa naprosto – nestali.

Sve je to posljedica kolapsa koji je u prestonici Španije izazvala epidemija korona virusa i konstantni priliv novih preminulih od ove bolesti, 

Bizarno zvuči, ali porodica već danima ne može da organizuje njegov pogreb.

Ipak, njegov sin demantuje navode španskih medija i poručuje da je jedina dilema koju porodica ima da li ga sahrane ili kremiraju.

Obred kremacije bio je zakazan prvobitno za 24. mart na madridskom „San Izidoru“, ali je ona odložena zbog kolapsa groblja i čitavog sistema čuvanja umrlih zbog ogromnog broja preminulih usled epidemije.

Ceremonija je potom prebačena na drugo mjesto, odmorište „Eskorijal“ na oko 40 kilometara od Madrida, ali tijelo ni tamo nikada nije stiglo, što je madridskim medijima potvrdio i njegov naslednik.

Nevjerovatno zvuči i dokaz više da treba se pazite, jer porodicama  pored velike tuge zbog gubitka nekog od najmilijih nisu potrebni dodatni stresovi.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se