8.1 C
Zvornik
19. април 2024.

Otkazane sve aktivnosti i dzudo saveza Republike Srpske

Zbog novonastale situacije vezane za širenje korona virusa kod nas i u svijetu, oglasio se i dzudo savez republike Srpske koji je u svom saopštenju objavio otkazivanje svih svojih aktivnosti. Saopštenje prenosimo u cijelosti.

Postovani clanovi i pratioci, sportisti, sportski radnici, roditelji,

Obraćam Vam se povodom novonastale situacije koja od nas trazi najveci stepen ozbiljnosti i odgovornosti. Kao neko ko sport zivi  i u stalnom je kontaktu sa istim, znate da nema nijednog velikog rezultat ukoliko niste disciplinovani i posveceni cilju koji je pred vama. Tako i ova novonastala situacija trazi odricanje, disciplinu i najvecu mogucu posvecenost pravilima koja su nam svima data na postovanje. Sto se samog Dzudo saveza tice, moje je da vas obavijestim da su sva domaca i medjunarodna takmicenja otkazana; svi treninzi i skupovi, takodje.
Medjutim, niko ne moze da vas sprijeci da u okviru vaseg doma, i mogucnosti koje on pruza, nastavite sa treninzima, kondicionim vjezbama i vjezbama snage. Radite na svojoj licnosti i psihickoj izdrzljivosti jer i ona je podjednako bitan segment naseg sporta.

Ostanite kod kuce, spasite zivote.
Ognjen Pavlovic

Predsjednik DžSRS

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se