1.4 C
Zvornik
20. април 2024.

Marko Panić o opuštenoj situaciji u Bjelorusiji: Lukašenko je ili genije ili luđak

BREST – Rukometaš Meškov Bresta Marko Panić smatra da će bjeloruski predsjednik Aleksandar Lukašenko nakon pandemije virusa korona biti proglašen ili genijem ili luđakom.

o je da ćemo odbraniti titulu. Završnica Kupa planirana je za 23. maj – istakao je Panić.

U Meškovu igraju „naši“ Darko Đukić, Nemanja Obradović, Ivan Pešić, Sandro Obranović, Branko Kankaraš, Simon Razgor, Jaka Malus, a od ljeta dolazi i Vladimir Vranješ.

– Sigurno je lakše kada te dočekaju tvoji ljudi i daju ti vrijedne savjete. To je velika prednost. A drago mi je i da moj komšija iz Banjaluke Vranješ dolazi na ljeto – naglasio je Panić.

Globalna kriza možda neće imati jak udar na sport u Bjelorusiji. Međutim, imaće u drugim zemljama.

– Vjerujem da će rukomet u Njemačkoj najviše da pati. Francuska će, s druge strane, najbolje proći. Porezi u toj zemlji nisu slučajno visoki. Od tih para država će finansirati čak 84 odsto troškova klubova – zaključio je Panić.

Najbolja sezona

Marko Panić je ove sezone odigrao nekoliko vrhunskih utakmica, poput onih protiv moćnog Kila. A da je u formi, pokazao je i sa šest golova u posljednjoj utakmici nacionalnog prvenstva.

– Trener Raul Alonso ima puno povjerenje u mene. Praktično sam jedini na poziciji desnog beka i igram najveći dio utakmice. Ovo mi je vjerovatno najbolja sezona u karijeri i jako sam zadovoljan – poručio je Panić.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se