18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Luna Đogani otkrila ko je bolji otac – Gagi ili Andrej Atijas

Luna Đogani odgovorila je na pitanje ko je bolji otac – Gagi Đogani ili Andrej Atijas.Ona je istakla da bez obzira na sve, Gagi joj je na prvom mjestu.

– Andrej je Ninu i mene prihvatio kao svoju djecu. Muškarci u tim godinama mijenjaju djevojke, ne znaju da se skrase, on je tu od prvog dana, mamu je tretirao kao princezu, Ninu je pazio, čuvao, vodio na treninge, u školu. Zahvalna sam mu. Nikad nisam osjetila negativnu energiju od strane njega, on je čak i Riba u horoskopu, slažemo se dosta. Mama je imala sreće, drago mi je da taj razvod ništa nije promijenio. Ali tatu kao tatu niko ne može da zamijeni, da je najgori na svijetu, da je griješio, ipak je to moj tata. Ne može niko da ga zamijeni, niti je iko pokušavao – odgovorila je Luna.

– Posljednja dva puta kada ti je pozlilo, samo je Gagi bio uz tebe, da li si to zamjerila Anabeli? – pitala je voditeljka.

– I njoj je tada pozlilo zbog mene, ja sam tada ćutala za stolom. Ćutala sam i čula da joj je loše, tada sam izašla iz prostorije. Sve mi se skupilo, da, tata je bio tu. Mama je bila loše, nije ni znala gdje sam ja. Prvi put mi se desilo i da sam počela da se gušim, tata me je smirivao, na njega sam hipohondar – nastavila je Luna.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se