23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Ljubiša Majdov najbolji trener Evrope: Podrška predsjednicima Vučiću i Dodiku

Ljubiša Majdov najbolji trener Evrope u izboru Evropske džudo unije, najbolji trener SD Crvena Zvezda za 2019. godinu, trener i otac svjetskog šampiona Nemanje Majdova oglasio se povodom gnusnih objava na društvenim mrežama, pojedinaca koji pozivaju na neposlušnost i nepoštovanje mjera koje nam u ovim trenucima spašavaju živote.

-Nisam mogao a da ne reagujem i javno uputim podršku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću i Vladi Srbije i premijerki Ani Brnabić na svemu što čine za naš narod. Svu podršku želim da uputim i članu predsjedništva Miloradu Dodiku i čitavom rudovodstvu Republike Srpske, svi oni zajednički rade za dobrobit građana Srbije i Republike Srpske. Neizmjerno hvala i svim medicinskim radnicima koji se u prvim redovima bore protiv ove opake bolesti -rekao je trofejni trener Ljubiša Majdov.

Ljibiša Majdov ističe da je od presudne važnosti da građani pokažu jedinstvo, solidarnost, disciplinu i da pruže podršku predsjedniku Aleksandru Vučiću i Vladi u svim mjerama koje su donjete u cilju suzbijanja epidemije virusa covid-19.

-Potpuno se slažem sa predsjednikom Putinom koji je rekao da će sve koji ne poštuju mjere smatrati teroristima. Ako sam preživio rat i rovove a svi smo zajedno preživjeli bombardovanje, onda smo svjesni da samo zajedno, disciplinovano možemo preživjeti. Ne možete zbog svoje razmaženosti ugrožavati druge ljude i njihove porodice. Izgleda da je onima koji su navikli samo da mrze, sada ne odgovara što su u toplim domovima, siti, pred malim ekranima i surfuju internetom. Zamislite te ljude kojima je sada samo teško da sjede u svojim kućama i da se pridržavaju mjera i zato su spremni da ugrožavaju sve nas. Treba biti pametan da ovo strašno vrijeme prođemo sa što manje žrtava a zato treba da slušamo I da se pridržavamo svih propisanih mjera.

Ljubiša i Nemanja Majdov na najbolji način pokazali su šta je snaga volje. Od teške povrede sa Iagra u Minsku ovaj trofejni džudo dvojac došao je do norme za Olimpiske igre. Ipak kao Iza cio svijet, I za porodicu Majdov, ovo je sada u drugom planu.

– Mi nastavljamo da radimo naravno u kućnim uslovima. Sada je pred nama novim plan i program. Potpuni relaks i fokus na kondiciji i tonusu mišića. Porodično smo kod kuće gdje i treniramo.

Trofejni trener naglašava da čak i u ovom strašnom vremenu kome smo svi svedoci, ukoliko dobro pogledamo možemo da vidimo jasnu Božju priču.

-Još jednom želim da svima poručim da budete uz svoje najmilije u svojim toplim domovima gdje vam ništa ne nedostaje. Na žalost, ovo strašno zlo nas je na najbolji način ujedinilo da još jednom spoznamo svu snagu porodice. Kada smo posljednji put mogli da budemo svi zajedno. Ova bolest koja odnosi žrtve u čitavom svijetu, nas je opet ujedinila a naše je samo da poštujemo propisane mjere. Na taj način najbolje ćemo pomoći našim ljekarima i zdravstvenim radnicima koji vode najveću borbu . Zato još jednom želim da iskažem veliko poštovanje za našeg predsjednika Vučića koji sve što radi, radi za dobrobit Srbije i njenih građana i treba da mu budemo zahvalni na tome zaključio je Ljubiša Majdov.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se