SPORTVIJESTI

Australijski teniser bez ikakvog razloga izmislio da je zaražen!?

U centru pažnje Srbin i Hrvatica, ali sa inostranim pasošem. Naime, njemačka teniserka srpskog porijekla Andrea Petković je rekla da je Hrvat sa australijskim pasošem Bernard Tomić lagao da ima virus korona i da je to uradio bez ikakvog razloga, nerazmišljajući.

– Od utorka se loše osjećam. Imam već problem sa disanjem, imunitet mi je nizak i istrošen sam. Trenutno sam u Majamiju, izolovan od svih kako je i savjetovano. Tek treba da me testiraju na virus korona, ali imam sve simptome – rekao je Bernard Tomić poslije ispadanja sa turnira u Meksiku gdje je izgubio od sunarodnika Aleksandra Vukića.

Ipak ispostavilo se da ovakve priče nisu istinite i da Bernard nije ni blizu virusa COVID-19. Tomić je inače trenutno tek 202. igrač svijeta, a najbolji plasman na ATP listi mu je 17. mjesto.

– Često priča bez razmišljanja. Posljednji put je bilo oko korona virusa. Pisala sam mu prije nekoliko dana i priznao mi je da je to bila laž i da čak ni ne zna zašto je to pričao – rekala je Andrea Petković.

Izvor
srpskacafe
Tagovi
Back to top button
Close
Close