3.1 C
Zvornik
30. новембра 2022.

U NEDELJU IZVLAČENJE: Stiglo 1.140.000 koverata

BANJALUKA – U nedjelju, 22. septembra, biće obavljeno prvo izvlačenje dobitnika nagradne igre „Deset računa izbroji, stan osvoji“, za koju je u „Pošte Republike Srpske“ stiglo 1.140.000 koverata.

Izvršni direktor za marketing i prodaju preduzeća „Pošte Republike Srpske“ Zoran Protić izrazio je zadovoljstvo što je ovo preduzeće uspješno odgovorilo izazovu organizovanja nagradne igre, koja je imala veliki odziv, a čiji je cilj suzbijanje sive ekonomije i podizanje poreskog morala građana.

„Koverte iz cijele Srpske transportovali smo do našeg sjedišta u Banjaluci, pregledali i spakovali u vreće, koje će biti dostavljene u centralni studio RTRS-a“, rekao je Protić.

On je naveo da je sa jučerašnjim danom stiglo 1.140.000 pošiljaka, te zahvalio Ministarstvu finansija Republike Srpske na ukazanom povjerenju u organizaciji nagradne igre.

Službenik za odnose s javnošću u Ministarstvu finansija Srpske Vlatka Malidžan rekla je da je resorno ministarstvo organizovalo nagradnu igru da bi se podstakao poreski moral, te istakla značaj uzimanja fiskalnih računa.

„Zahvalni smo građanima za učešće u nagradnoj igri. Bitni su nam dugoročni efekti, te očekujemo da će građani steći naviku uzimanja fiskalnih računa i da ćemo svi zajedno uticati na suzbijanje sive ekonomije i nelojalne konkurencije“, rekla je Malidžan.

Član radne grupe u organizaciji nagradne igre Rade Šegrt rekao je da je u nedjelju, 22. septembra, prvo izvlačenje jednog od četiri stana, koje će dobiti sretni dobitnici.

„Nakon ove, svake naredne tri nedjelje biće izvlačenje na RTRS-u poslije centralnih vijesti, te pozivam građane da nastave da učestvuju u nagradnoj igri dok sve nagrade ne budu izvučene“, dodao je Šegrt.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
982PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se