15.9 C
Zvornik
28. март 2024.

Kovačević: Fašisoidne izjave Gordane Katane o Mazalici

BANJALUKA – Portparol SNSD-a Radovan Kovačević izjavio je Srni da je zgrožen stavom novinarke sarajevskog „Oslobođenja“ Gordane Katane da poslanik SNSD-a Srđan Mazalica, kako ona kaže, „treba da se ubije i planetu spasi od mogućnosti da se razmnožava“.

„Gospođa Katana, koja se osim kao novinarka, predstavlja i kao aktivista nevladinih organizacija, iznošenjem ovakvog stava, potvrdila je činjenicu da borba protiv fašizma nikada ne smije prestati, jer kako drugačije nazvati ovakav stav osim fašističkog“, istakao je Kovačević.

On je dodao da ovaj način komunikacije nikada ne može biti prihvaćen bez obzira što je Republika Srpska demokratsko društvo koje svakome dozvoljava da slobodno iznosi stavove.

„Nadam se da stav gospođe Katane ne predstavlja stav lista za koji radi ili organizacije kojoj pripada i bilo bi odgovorno da se oni ograde od ovoga. Gospođa Katana se na ovaj način diskreditovala i kao novinar i kao bilo kakav aktivista i sav njen prethodni i budući rad treba posmatrati kroz prizmu ove fašisoidne izjave“, zaključio je Kovačević.

SRNA

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se