18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Kampomanija okuplja preko 150 mladih iz Srpske u Zvorniku

Na obali Drine, u blizini Gradske plaže, u Zvorniku će od 6. do do 8. avgusta biti održan omladinski kamp pod nazivom ,,Kampomanija,,

Povodom Dana mladih udruženje mladih „Aranea“ je u saradnji sa Gradskom upravom i ministarstvom Porodice, omladine i sporta organizovao Kampomaniju na obali rijeke Drine u Zvorniku. Kamp okuplja 150 mladih iz Istočnog Sarajeva, Gradiške, Doboja, Čajniča i drugih  opština Republike Srpske.

– Zadovoljstvo nam je što imamo priliku ugostiti mlade širom Republike Srpske kod nas u Zvorniku. Želimo iskoristiti priliku da mladima pokažemo turistički potencijal Zvornika, upoznamo ih sa istorijom i kulturnom baštinom našeg grada. Iskoristio bih priliku da se zahvalim Gradskoj upravi Zvornika i Ministarstvu porodice, omladine i sporta na podršci u realizovanju ovog projekta – istakao je koordinator projekta Veljo Tijanić.

U okviru planiranih aktivnosti kampa, učesnici će biti u mogućnosti posjetiti Gradski muzej, opštinsku Turističku organizaciju, Slikarsku radionicu „Paleta“, organizovati regatu na Drini, izlet na Đuđev Grad i uživati u sadržajima Zvorničkog ljeta 2019.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se