18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

U Milićima uhapšen sa 1,32 g/kg alkohola u organizmu. Izazvao saobraćajnu nezgodu i počinio više prekršaja

ZVORNIK – Policijski službenici Policijske stanice Milići, lišili su slobode lice D.L. (1979) iz Milića, koje se sumnjiči da je izazvalo saobraćajnu nezgodu, prilikom čega je počinilo više prekršaja iz oblasti bezbjednosti saobraćaja, upravljajući vozilom u alkoholisanom stanju.

Policijskoj stanici Milići, sinoć oko 22.50 časova, prijavljeno je da je u mjestu Lukić Polje, opština Milići, nepoznato lice, upravljajući putničkim automobilom marke „Mercedes”, oštetilo zaštitnu ogradu preduzeća iz Milića, nakon čega se udaljilo sa lica jesta, da bi ubrzo potom, sletilo sa regionalnog puta Milići-Zeleni Jadar, u mjestu Lukić Polje.

Po prijavi su postupili policijski službenici PS Milići, koji su izvršili alkotestiranje lica D.L. prilikom čega je kod istog utvrđeno 1,32 g/kg alkohola u organizmu. Tom prilikom, utvrđeno je da je isto lice, neposredno prije saobraćajne nezgode, počinilo i druge prekršaje iz oblasti bezbjednosti saobraćaja upravljajući putničkim automobilom. Zbog bojazni da bi lice moglo nastaviti sa činjenjem prekršaja, isto je lišeno slobode od strane policijskih službenika, saopšteno je iz PU Zvornik.

Prema osumnjičenom licu slijede zakonom propisane mjere i radnje zbog počinjenih prekršaja.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se