23.1 C
Zvornik
29. март 2024.

Sutra pretežno oblačno uz postepeno razvedravanje

U centralnim, istočnim i sjeveroistočnim dijelovima Republike Srpske i Federacije BiH sutra se u jutarnjim časovima očekuje pretežno oblačno, uz postepeno razvedravanje tokom dana, dok će u ostalim krajevima biti uglavnom sunčano.

Ujutro će biti malo do umjereno oblačno, suvo i hladno, uz slab do umjeren mraz, a na planinama jak. Oko rijeka i u kotlinskim predjelima moguća je magla, saopšteno je iz Republičkog hidrometeorološkog zavoda.

Tokom dana se očekuje sunčano i toplije, posebno na zapadu i sjeveru, dok će na istoku biti svježije, a na planinama na istoku hladno.

Duvaće slab do umjeren vjetar, uglavnom jugozapadni, saopšteno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda.

Jutarnja temperatura vazduha biće od minus šest do nula, na planinama do minus 12, te na jugu od minus dva do tri stepena Celzijusova. Dnevna temperatura biće od dva do osam, a na sjeverozapadu do 11 stepeni Celzijusovih.

Danas je bilo sunčano, uz postepeno naoblačenje tokom dana. Ponegdje na istoku zabilježen je slab snijeg.

Temperatura vazduha u 13.00 časova: Bjelašnica minus 14, Han Pijesak i Čemerno minus pet, Sokolac minus tri, Ivan sedlo minus dva, Gacko i Nevesinje minus jedan, Šipovo, Bugojno, Jajce i Sarajevo nula, Mrkonjić Grad i Livno jedan, Bileća, Drinić, Rudo, Foča, Tuzla i Zenica dva, Bijeljina, Višegrad, Zvornik, Ribnik i Gradačac tri, Brčko četiri, Banjaluka, Doboj, Srbac i Trebinje pet stepeni Celzijusovih.

U Grudama i Širokom Brijegu danas je u 13.00 časova izmjereno šest stepeni, u Novom Gradu, Bihaću, Mostaru, Prijedoru, Sanskom Mostu i Stocu sedam, a u Neumu osam stepeni Celzijusovih.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se