18.1 C
Zvornik
29. март 2024.

MERIDIAN BRILJIRA PONUDOM: Iskoristi nevjerovatne bonuse i uvećaj dobitak

Osim najveće ponude igara, najvećeg broja događaja na koje možeš da se kladiš uživo, Meridian nudi najbolje kvote i najveće bonuse.

Sada imaš šansu da preko 1000% uvećaš svoj dobitak i tako dođeš do nevjerovatnih svota na svom računu. Imaš priliku da već od četvrtog para dobiješ 15% bonusa, a potrebna ti je minimalna kvota da bi ostvario pravo na bonus.

foto uska prvaVeć od petog para ćeš dobiti bonus bez ikakvog uslova, a sa svakim novim događajem na tiketu on će rasti.

Već od sedmog para imaš više od 20% bonusa, a od osmog je bonus veći od 30%. Trocifreni bonusi čekaju te od 15-og para pa nadalje, a onda sve ide nevjerovatnom brzinom! Ako imaš dovoljno ambiciozan tiket, možeš da stigneš i do 1004% bonusa i tako više od deset puta uvećaš svoj dobitak.

foto uska drugaKošarka, fudbal, tenis, sve ono što najčešće stavljaš na tiket će ti donijeti bonus, jer Meridian misli o svojim igračima.

KVOTE RASTU NA TIKETU

Bonusi već od trećeg meča, bonusi preko 3000%, u Meridianu je i to moguće!

Na jednom tiketu sada možete da imaš čak četiri bonus kvote. Bonusi te čekaju poslije tri, pet, sedam i devet odigranih parova.

Ne smiješ da propustiš ovu sjajnu ponudu, jer bonuse na broj odgiranih parova i bonus kvote možeš da vežeš na jednom tiketu i tako povećavaš šansu za nevjerovatnim dobicima.

UZMI BONUS NA POČETKU SEDMICE

To nije sve! Petkom, subotom i nedjeljom odigraj tiket sa bar četiri para i minimalnom uplatom od 1KM, i ukoliko tvoj tiket bude dobitan, sa najvećom ukupnom pogođenom kvotom, bonus od 100 KM je tvoj.

Na tiketu možeš da kombinuješ utakmice i mečeve iz bilo kog sporta, tako da teško možeš dobiti bolju vijest na početku nove sedmice.

BONUS NA UPLATU

Kako bi uplata na keš račun bila što lakša, tu su Kliker i xBon, a na svaku uplatu ovim vaučerima Meridian poklanja 5% bonusa.

foto uska trecaOsim toga, na sajtu meridianbet.ba kladiš se BEZ PROVIZIJE I POREZA iz bilo kojeg dijela BiH, a novac, brzo i jednostavno, možeš da isplatiš na svoj bankovni račun.

Neviđena ponuda za klađenje + zabava + sjajni dobici- sve to i mnogo više čeka te na meridianbet.ba.

Registruj se na OVOM LINKU i provjeri zašto je Meridian mjesto najboljih kvota i najvećih bonusa!

[mom_video type=“youtube“ id=“AmRChOwCNYw“]

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se