18.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Gradonačelnik Stevanović ocijenio da je 2018. bila uspješna godina

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović ocijenio je danas da je godina koja je na izmaku bila uspješna, te da očekuje da se u narednoj godini nastavi trend dobrog rada Gradske uprave i realizacije novih projekata.

– Smatramo uspješnom ovu godinu, u njoj je rast zapošljavanja nastavljen i to je najvažniji trend na koji sam posebno ponosan, a očekujemo isti trend i u sljedećoj godini. Očekujemo još investitora, kao i završetak započetih projekata, ali i realizaciju novih. Između ostalog tu mislim na rekonstrukciju Mosta Кralja Aleksandra Prvog Кarađorđevića, jer smo konačno dobili i posljednju potrebnu saglasnost za izdavanje građevinske dozvole za potrebne radove kako bi ovaj most u narednoj godini dobio novi izgled. Očekujemo i izgradnju nove zgrade Gradske uprave, te završetak radova na proširenju prostora u zgradi Osnovnog suda sa ciljem formiranja Okružnog suda, Okružnog javnog tužilaštva, Osnovnog privrednog suda i Pravobranilaštva.

Nastavićemo projekte u oblasti vodosnabdijevanja u preostalom dijelu na teritoriji grada, a onda i na putnoj i svakoj drugoj infrastrukturi gdje to bude potrebno. Zahvalan sam svima koji su učestvovali u radu u ovoj godini, prije svega mojim saradnicima, mom zamjeniku, odbornicima, kao i svim našim sugrađanima koji svojim sugestijama i prijedlozima učestvuju u donošenju što ispravnijih odluka u intersu svih građana – rekao je Stevanović.
Gradonačelnik se, prisustvujući posljednjoj sjednici gradske Skupštine u ovoj godini, obratio odbornicima. Na kraju još jedne uspješne godine zahvalio im je na dobroj saradnji.

– Želim da svi zajedno nastavimo raditi i sarađivati na nivou kakav je bio i do sada, a sve u interesu svih građana Zvornika – poručio je gradonačelnik.

 

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se