18.1 C
Zvornik
28. март 2024.

Čubrilović: Zvornik je uređena lokalna zajednica

ZVORNIK – Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je imao sastanak sa predsjednikom Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljkom Čubrilovićem tokom kojeg su razgovarali o realizovanim i projektima koje treba realizovati.

– Počašćeni smo današnjom posjetom novog i starog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske gospodina Čubrilovića koji je godinama drag gost u Zvorniku. Ovom prilikom razgovarali smo o projektima koji dolaze na red da se realizuju na teritoriji našeg grada. Očekujemo njegovu podršku koja i do sada nikada nije izostala i znamo da neće biti drugačije ni ovaj put – rekao je Stevanović.

On je predsjedniku Narodne skupštine Čubriloviću čestitao na novom mandatu poželjevši mu uspjeh u radu.

Čubrilović je izrazio zadovoljstvo susretom i razgovorom sa gradonačelnikom Stevanovićem naglasivši da je Zvornik jedna od lokalnih zajednica koja je veoma uređena i u kojoj se zna šta treba i kako raditi. On je istakao da je Grad Zvornik godinama partner i Vlade i Narodne skupštine, te da tako treba i da ostane.

– Podrška i saradnja od institucija Republike Srpske prema ovom gradu je bila na zavidnom nivou i ja se nadam da ćemo tako nastaviti, s obzirom na ideje i projekte koje gradonačelnik i njegovi saradnici imaju, a na dobrobit građana Zvornika i Republike Srpske – rekao je Čubrilović.
Sastanku Stevanovića i Čubrilovića prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Zvornika Bojan Ivanović.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se