Vučić: Sve ću reći Ivaniću u lice, dovoljan je jedan dokaz da mu pokažem

MOSKVA – Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će srpskom članu Predsjedništva BiH Mladenu Ivaniću reći u lice sve šta misli o miješanju stranih faktora u izbore u BiH, te da je dovoljan samo jedan dokaz da mu pokaže pa da se vidi šta su neki radili i šta su sebi dozvolili. 

„Ako bude imao priliku da me sretne jednog dana, ne brinite, i njemu ću u lice reći, ali ću svakako i javno reći šta mislim o svemu tome po okončanju izbora“, rekao je Vučić povodom Ivanićeve izjave da neće komentarisati miješanje stranaca u izbore dok ne vidi dokaze.

Predsjednik Srbije je u izjavi za TV „Pink“ rekao da će „samo pokazati po imenu i prezimenu šta su neki radili i ništa više“.

„Ali ništa to za vas nije veliko iznenađenje, sve vi to znate, samo se prave svi naivni. Ali nije to sad pitanje, neću da se mešam. Imaću šta da kažem gospodinu Ivaniću, ali kad se izbori završe. Neću da se mešam, što bi on rekao, u unutrašnje odnose BiH, pošto vidim da je Srbija najveći i jedini problem“, rekao je Vučić.

On je ocijenio da će poslije izbora u BiH i Republici Srpskoj biti još veći i žešći pritisci na Srbiju.

(SRNA)

Back to top button