10.4 C
Zvornik
24. април 2024.

U subotu „Šetnja zadovoljstva“ 

ZVORNIK – Planinarsko ekološko udruženje „Korak“ i Koalicija koja se zalaže za veću fizičku aktivnost uz podršku Gradske uprave Zvornik i Turističke organizacije u subotu, 13. oktobra, organizuju Šetnju zadovoljstva pješačkom stazom na Grkinji.

Polazak je u 9.00 časova ispred Osnovne škole „Jovan Cvijić“ u Drinjači. Ide se preko Kostjereva, crkve u Lješnju, Mijatovića, Borovnjaka i nazad do Škole. Povratak je oko 15.00 časova.

Organizatori pozivaju sve građane koji vole prirodu, čist vazduh, lijepe vidike i šetnju da se uključe u subotnji događaj.

setnja zadovoljstva
Dužina staze je 15 kilometara, a nadmorska visina 760 metara.

Šetnja zadovoljstva realizuje se u okviru projekta „Smanjivanje faktora zdravstvenih rizika“ – dio B Projekta za Republiku Srpsku. Riječ je o projektu unapređenja zdravlja stanovništva, čiji je cilj promjena stavova o rizičnim ponašanjima i unapređenje znanja i prakse koja promoviše dobro zdravlje.

Zvornik je jedan od dva grada u Republici Srpskoj koji je obuhvaćen projektom, a sprovodi ga Ministarstvo zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, uz podršku Svjetske banke i Švajcarske agencije za razvoj i saradnju.

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se