INFOCENTAR

Saobraćaj se odvija po mokrim i klizavim kolovozima, mogući sitniji odroni

Zbog otvaranja dionice auto-puta od mjesta Drugovići u opštini Laktaši do Prnjavora danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila na ovom dijelu puta, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske. 

Obustava će biti na snazi od 9.30 do 13.30 časova u mjestu Laktaši /uključenje na auto-put/ i mjestu Drugovići /isključenje sa auto-puta/.

Saobraćaj se na svim putevima u Republici Srpskoj odvija po mokrim i klizavim kolovozima, zbog kiše koja pada, a na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući su sitniji odroni kamenja i zemlje na kolovoz.

Na putevima u Federaciji BiH jutros se saobraća po pretežno mokrom kolovozu uz pojačanu frekvenciju vozila.

Režim saobraćaja izmijenjen je i na dionici magistralnog puta Trnovica dva-Trebinje, zbog izgradnje vodovoda za naselje Dražesne Gore, pa se saobraća naizmjenično, jednom trakom.

U Banjaluci je zabranjen saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, svim vozilima preko Zelenog mosta, svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice u Banjaluci.

Radnim danima od 8.00 do 16.00 časova, zbog deminerskih radova, biće polučasovnih obustava saobraćaja na magistralnom putu Foča-Gacko, u mjestu NP Sutjeska-Priboj, opština Foča.

Zbog deminerskih radova na putnom pravcu Brod-Odžak od 8.00 do 18.00 časova radnim danima saobraćaj se obustavlja 30 minuta, a vozila propuštaju 15 minuta.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene, saobraćaj se i dalje odvija usporeno zbog v​ećeg odrona.

Na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka saobraćaj je povremeno usporen zbog sanacije klizišta.

Saobraćaj je, zbog sanacije klizišta, potpuno obustavljen na regionalnom putu Bratunac tri-Drinjača od 7.00 do 16.00 časova.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog aktiviranog klizišta.

Zbog rekonstrukcije mosta preko rijeke Vrbas, na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno, saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na pravac Bugojno-Donji Vakuf-Travnik, a putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Na graničnim prelazima jutros nisu evidentirana duža zadržavanja.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Tagovi
Back to top button
Close
Close