5.9 C
Zvornik
19. април 2024.

Požalila se na internetu da je od vjerenika dobila jeftin prsten, zbog komentara je ubrzo gorko zažalila

Nakon što je dobila vjerenički prsten koji po njenim shvatanjima nije bio dovoljno skup, jedna djevojka je rješila da putem objave na društvenoj mreži javno ponizi svog izabranika. Međutim, dogodilo se nešto potpuno neočekivano.

Djevojka nije bila zadovoljna dijamantskim prstenom vrijednim više od 1.600 dolara jer, kako je rekla, njen dečko zarađuje četiri puta više od toga mjesečno pa je savjet odlučila da potraži na internetu. Međutim, odgovori je vjerovatno nisu baš razveselili.

– Kada sam vidjela da ga je platio samo 1.674 dolara, to je bilo manje od onoga što sam zamišljala da će potrošiti na tako važan nakit. On bi osetio veće razočarenje da mi prsten nije odgovarao nego time činjenicom da mi se prsten ne dopada – napisala je u objavi na portalu MumsNet.

Osim što joj se nije svidjela cijena prstena, ne sviđa joj se ni veličina kamena i smatra kako je njen vjerenik, koji inače zarađuje oko 6.000 dolara mjesečno, trebao više para da potroši na njega.

– Sa obzirom na to da je to nešto što ću nositi svaki dan, htjela bih da mi se zaista sviđa, ali to nije tako. Šta da radim, upitala je ona, a odgovori su je sigurno iznenadili

– Moj prsten je koštao 25 dolara na aplikaciji Viš. Nije me briga. Naša ljubav je važnija od cijene prstena, samo je jedan od komentara.

– Budi srećna što si uopšte dobila prsten. Zaslužuješ da umreš sama jer si takav materijalista i veoma površna osoba, jadan tvoj vjerenik, bila je oštrija i rječitija druga korisnica.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se