INFOCENTAR

Potpuna obustava saobraćaja na putu Karanovac – Crna Rijeka

Na magistralnom putu Karanovac-Crna Rijeka danas će biti potpuno obustavljen saobraćaj za sva vozila zbog puštanja u rad Hidroelektrane „Bočac dva“, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava će biti na snazi od 9.00 do 12.00 časova.

Na većini puteva u Republici Srpskoj saobraćaj se odvija redovno, a na pojedinim dionicama u kotlinama i uz riječne tokove jutarnja magla mjestimično smanjuje vidljivost.

Režim saobraćaja izmijenjen je na dionici magistralnog puta Trnovica dva-Trebinje, zbog izgradnje vodovoda za naselje Dražesne Gore, pa se saobraća naizmjenično, jednom trakom.

U Banjaluci je zabranjen saobraćaj svim vozilima u Ulici Gavrila Principa na dijelu od Zelenog mosta do Ulice Miloša Obilića, svim vozilima preko Zelenog mosta, svim vozilima, osim vozilima stanara, u Ulici Branka Morače, na dijelu od Zelenog mosta do Kozarske ulice u Banjaluci.

Radnim danima od 8.00 do 16.00 časova, zbog deminerskih radova, biće polučasovnih obustava saobraćaja na magistralnom putu Foča-Gacko, u mjestu NP Sutjeska-Priboj, opština Foča.

Zbog deminerskih radova na putnom pravcu Brod-Odžak od 8.00 do 18.00 časova radnim danima saobraćaj se obustavlja 30 minuta, a vozila propuštaju 15 minuta.

Na magistralnom putu Sarajevo-Foča, na lokalitetu Sijeračke stijene, saobraćaj se i dalje odvija usporeno zbog v​ećeg odrona.

Na dionici magistralnog puta Karanovac-Crna Rijeka saobraćaj je povremeno usporen zbog sanacije klizišta.

Saobraćaj je, zbog sanacije klizišta, potpuno obustavljen na regionalnom putu Bratunac tri-Drinjača od 7.00 do 16.00 časova.

Na regionalnom putu Karan-Novi Grad, u mjestu Rakovac, saobraćaj je potpuno obustavljen zbog aktiviranog klizišta.

Jutarnja magla smanjuje vidljivost na dionicama u kotlinama i uz riječne tokove i jezera i u Federaciji BiH, i na tim dionicama kolovoz je vlažan.

Na magistralnom putu Novi Travnik-Bugojno, zbog rekonstrukcije mosta preko rijeke Vrbas, saobraćaj teretnih vozila preusmjeren je na magistralni put preko Travnika i Donjeg Vakufa, dok putnička vozila saobraćaju obilaznicom u neposrednoj blizini.

Zbog sanacije mosta na području Komara, na magistralnom putu Donji Vakuf-Travnik, vozila saobraćaju naizmjenično, jednom trakom.

Na graničnim prelazima nema dužih čekanja.

Zbog radova u Hrvatskoj i dalje je obustavljen saobraćaj na graničnom prelazu Novi Grad-Dvor.

Tagovi
Back to top button
Close
Close