20.4 C
Zvornik
28. март 2024.

Otputovali su na romantičan Medeni mjesec i toliko se napili da su kupili hotel

Novopečeni mladenci iz Velike Britanije toliko su se napili na Medenom mjesecu da su rješili da kupe zapušteni hotel u kome su odsjeli.

Đina Lajons (33) i Mark Li (35) vjenčali su se u junu 2017, a u decembru su s rančevima na leđima otputovali u Šri Lanku.

Jedne noći odsjeli su u rustičnom hotelu na obali i odmah se sprijateljili s osobljem. Prvu noć su proveli na plaži, ćaskajući s barmenima i pijuckajući rum. U razgovoru s njima saznali su da uskoro ističe rok zakupa hotela, a posle 12 čaša ruma zaključili su da bi bilo divno kada bi ga kupili, što bi ih koštalo 30.000 funti.

– Hotel je djelovao zapušteno i veoma jeftino, ali je bio pored plaže i podsjećao je na „kućicu na drvetu“, što nam se dopalo – dodaje ona.

Od prvog jula ove godine Đina i Mark su i zvanično vlasnici hotela, kome su dali novo ime: „Laki Bič Tangale“.

Pored osnovne cijene od 30.000 funti, morali su da plate taksu od 7.000 funti za dozvole i još 6.000 funti za renoviranje. Uprkos finansijskim teškoćama, otplatili su prvu ratu, ali su upali u nepredviđene dugove nakon što su u martu shvatili da je Đina u drugom stanju.

– Već sam se osjećala kao loša majka, jer me je grizla savjest što sam potrošila toliko novca na nešto što možda neće uspjeti. Prijatelji i porodica misle da smo budale i da nije trebalo da se upuštamo u to, jer smo već bili u dugovima posle svadbe. Stanovali smo u minijaturnom stanu i čekali bebu – kaže Đina.

– Tada smo odlučili da idemo do kraja, zbog sebe i bebe – dodaje.

Iako u početku nisu bili sigurni da su uradili pravu stvar, krajem jula otvorili su hotel sa sedam soba i od tada imaju redovne goste.

Iako se njihova avantura na kraju isplatila, kažu da će od sada donositi odluke u trijeznom stanju.

(Blic)

POVEZANO

ISTAKNUTO

IZBOR UREDNIKA

Pratite nas

25,923FanovaLajkuj
1,112PratilacaZaprati
955PratilacaZaprati
1,123PretplatniciPretplatite se